Ecoplast

Ecoplast je firma specijalizovana za pružanje podrške i tretiranje otpadnih voda, a takođe i u području filtracije, omkešavanja i prečišćavanja voda za piće. Zahvaljujući dorbim poslovnim partnerima, nudimo našim klijentima sveobuhvatna rješenja prilagođena njihovim potrebama, željama i mogućnostima.

Svaki hotel, restoran, industrijski pogon, farma, javno parkiralište, ili bilo koja druga poslovna ili stambena jedinica može pomoću naših proizvoda riješiti probleme sakupljanja i tretmana otpadnih voda, kao i filtracije pijaćih. Svi naši proizvodi posjeduju sertifikate EU.

Novitet u našoj ponudi su i mikrobiološki, potpuno prirodni preparati koji rješavaju probleme tipa, neprijatni mirisi iz kanalizacije u kupatilu, poboljšavaju rad septičkih jama i bioprečišćivača, uklanjaju masne naslage iz cjevovoda, lako i jednostavno čiste kontejnere i vozila za odvoz otpada i još mnogo toga.
Otpadne vode su vode koje su prošle kroz neki upotrebni ciklus i postale štetne po životnu sredinu. Po mjestu nastanka dijele se na sanitarne, industrijske i atmosferske otpadne vode.
Naša firma je specijalizovana za pružanje podrške i tretman otpadnih voda.

Sanitarne otpadne vode zagađene su humanim otpadom (feces i urin), otpadom od pripreme obroka, pranja rublja i higijenskog održavanja stambenog prostora. U principu su štetne za okolinu, prije svega zbog prisustva patogenih mikroorganizama, prvenstveno humanog porekla (feces, urin, mukus), sredstava za deznfekciju i tenzida.

Za tu vrstu prerade, nudimo uređaje vrhunske klase koji su nastali u saradnji sa njemačkim partnerom ATB a to su PUROO® ELEMENTS i AQUAmax®. Osim ovih uređaja, tj. bioprečišćivača, u ponudi imamo i separatore različitih kategorija : separatore masti i separatore ulja (različitih klasa).

Separator masti se upotrebljava u industrijskim i ugostiteljskim objektima, iz kojih se mogu izliti u prirodu masti i ulja životinjskog i biljnog porijekla . Njihova upotreba je obvezna u velikim kuhinjama, hotelima, bolnicama, restoranima, objektima za distribuciju hrane, klaonicama, objektima za preradu hrane.

Separatori ulja su dizajnirani tako da očiste vodu od blata i ulja, jer atmosferska voda se mješa sa uljem i blatom, ističe iz asvaltnih i betoniranih površina u kanalizacijski sistem ili u prirodu.

Na kraju, ništa manje važna je i naša ponuda vodo i kanalizacione opreme, kao i mikrobioloških preparata.
google-site-verification: google55bb4fb07fa1308a.html