Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u kupatilu za samo 10 minuta?

Neprijatni mirisi - ecoblue
Koliko ste samo puta, bezuspješno pokušavali da se riješite neprijatnih mirisa iz kanalizacije?

Razni preparati, filteri, nepovratni ventili, hiljadu uradi sam rješenja, od pokušaja da se začepi slivnik, stavi folija, nagura sunđer, a neprijatni mirisi i dalje tu?

Znamo kako se osjećate, samo oni koji imaju problema sa neprijatnim mirisima iz kanalizacije u svom kupatilu, kuhinji, vikendici, jahti, znaju koliko je to frustrirajuće, a upravo su nam oni pričali kako su se bezuspješno borili protiv ovog problema.

Da li znate da ovaj problem možete riješiti za 10 minuta?

Zvuči nevjerovatno?

Znamo, zvučalo je i nama dok nismo probali preparat ECOBLUE.
Eco brown
Ecoblue je potpuno prirodan mikrobiološki preparat napravljen od algi iz Sjevernog mora koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi „napadaju“ i eliminišu čestice koje prouzrokuju neprijatne mirise i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIRODNO.

Ecoblue je slovenački proizvod, zemlje koja je nedavno proglašena za najčistiju zemlju svijeta, a kompanija koja proizvodi Ecoblue je izabrana na konkursu između 70000 (da dobro ste pročitali 70 hiljada) konkurenata za posao čišćenja Meksičkog zaliva od izlivanja sirove nafte 2010. godine.

Upotreba:

Sipate jednu dozu (1 decilitar) u desetak litara vode i promiješate, a onda sve to sipate u odvod, wc šolju, bide, sudoperu ili bilo koje mjesto odakle dopiru neprijatni mirisi iz kanalizacije, pustite vodu i nakon 10 minuta neprijatni mirisi nestaju i poboljšava se rad kompletne kanalizacije, nezavisno da li je gradska kanalizacija ili septička jama.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavljati na svakih 5-7 dana kako biste bili sigurni da se neprijatni mirisi više nikada neće vratiti.
ecobrown na djelu
Osim eliminisanja mirisa Ecoblue takođe:

- sprječava začepljenje septičkih jama
- poboljšava rad septičkih jama i bioprečišćivača
- razgragrađuje sadržaj u crnim tankovima na brodovima, jahtama,kamp kućicama itd

a sve to na bazi mikrobiologije, potpuno prirodno.
Eco brown
Ecoblue se pakuje u bocama od 1 litra (10 doza) i to je količina koja je dovoljna za period od 8-10 sedmica tj 2 do 2 i po mjeseca. Trenutno je u prodaji pakovanje koje sadrži 1,2 litra tj dvije doze više, za istu cijenu!

Cijena Ecoblue preparata je 24.50 eura, a možete ga pronaći u bilo kom objektu Novog Volvoxa, KIPS-a, Građe Comerc ili Drvomonta.

Kako mikrobiološki preparati djeluju pokazali smo na primjeru preparata ECOORANGE koji je namijenjen za čišćenje kontejnera i vozila za odvoz otpada.

Pogledajte ovdje.

Zato ne čekajte nego konačno riješite problem koji imate godinama!!!
google-site-verification: google55bb4fb07fa1308a.html