Kako zaista riješiti problem konstantnog začepljenja sudopere?

Malo šta može da oteža i onemogući rad u kuhinji kuće, stana ili restorana kao što je to svako malo začepljena sudopera. Osim što se prljavo posuđe nagomilava stvara se prljavština, neprijatni mirisi ali i nervoza i tenzije ( kuhnjski radnici znaju o čemu pričamo).
ecobrown
Postoje razni instant načini na koje pokušavamo da se riješimo začepljenja. Čuvena soda bikarbona i sirće, rastavljanje sifona ili u krajnjem slučaju vodoinstalater. Ako su  manja začepljenja nekad i uspijemo, međutim uglavnom se problem vrlo brzo vraća.

Ali hajde da uđemo malo dublje u suštinu problema i vidimo kako i zbog čega nastaje problem začepljene sudopere.

Šta je glavni uzrok začepljenja sudopere?

Glavni uzrok začepljenja sudopere nisu krupni ostaci hrane ili nešto slično, već MASNOĆA od ostataka hrane i od pranja šoljica od kafe. Masnoća se lijepi na kanalizacione cijevi na isti način kao i npr holesterol na krvne sudove i na taj način dolazi do zagušenja cjevovoda i i začepljenja sudopere. Upravo iz ovog razloga, načini koje smo gore naveli ne rješavaju problem jer ne otklanjaju i ne uništavaju masnoću, već samo privremeno naprave neki mali prolaz za vodu.

Kako onda riješiti ovaj problem?

Ovaj problem bi bilo logično riješiti jedino tako što ćemo nekako očistiti svu tu masnoću iz cjevovoda, zar ne?
ecobrown na djelu
Ecoplast upravo ima takvo rješenje. ECOBROWN je preparat koji razgrađuje masne naslage i prljavštinu iz cjevovoda i omogućava njegovo normalno funkcionisanje.

Kako ECOBROWN uklanja masnoću?

Vjerovatno ste čuli za ECOBLUE, naš preparat za uklanjanje neprijatnih mirisa. ECOBROWN je preparat iz iste porodice mikrobioloških preparata napravljen od algi iz Sjevernog mora, koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi „napadaju“ i razgrađuju čestice masnoće koje prouzrokuju začepljenja i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIRODNO.

Upotreba:

Sipate jednu dozu (1 decilitar) u desetak litara vode i promiješate, zatim naspete uveče u začepljeni odvod i pustite da prenoći. Ujutru pustite vodu da otoči i problem će biti riješen.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavjljati na svakih 6- 7 dana, kako bi bili sigurni da se začepljenja više nikada neće vratiti.

ECOBROWN je idealan za restorane, hotele, velike kuhinjske sisteme, ali isto tako i za domaćinstva i stanove.

Ecobrown se pakuje u bocama od 1 litra (10 doza) i to je količina koja je dovoljna za period od 8-10 sedmica tj 2 do 2 i po mjeseca. Trenutno je  u prodaji specijalno pakovanje koje sadrži 1,2 litra tj dve doze više, za istu cijenu!

Cijena Ecobrown preparata je 25.5o eura a možete ga pronaći u svim centrima KIPS-a, Volvox-a, Drvomonta, Građa komerc i bolje snabdjevenim gvožđarama.

Kako mikrobiološki preparati deluju pokazali smo na primjeru preparata ECOORANGE koji je namenjen za čišćenje kontejnera i vozila za odvoz otpada.

Pogledajte ovdje.
google-site-verification: google55bb4fb07fa1308a.html