Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u kupatilu za samo 10 minuta

Koliko ste samo puta, bezuspješno pokušavali da se riješite neprijatnih mirisa iz kanalizacije?

Razni preparati, filteri, nepovratni ventili, hiljadu uradi sam rješenja, od pokušaja da se začepi slivnik, stavi folija, nagura sunđer, a neprijatni mirisi i dalje tu?

Znamo kako se osjećate, samo oni koji imaju problema sa neprijatnim mirisima iz kanalizacije usvom kupatilu, kuhinji, vikendici, jahti, znaju koliko je to frustrirajuće, a upravo su nam oni pričali kako su se bezuspješno borili protiv ovog problema.

Da li znate da ovaj problem možete riješiti za 10 minuta?

Zvuči nevjeratno?

Znamo, zvučalo je i nama dok nismo probali preparat ECOBLUE.

Ecoblue je potpuno prirodan mikrobiološki preparat napravljen od algi iz Sjevernog mora koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi „napadaju“ i eliminišu čestice koje prouzrokuju neprijatne mirise i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIPRODNO.

Ecoblue je slovenački proizvod, zemlje koja je nedavno proglašena za najčistiju zemlju svijeta, a kompanija koja proizvodi Ecoblue je izabrana na konkursu između 70000 (da dobro ste pročitali 70 hiljada) konkurenata za posao čišćenja Meksičkog zaliva od izlivanja sirove nafte 2010. godine.

Upotreba:

Sipate jednu dozu (1 decilitar) desetak litara vode i promiješatee, a onda sve to sipate u odvod, wc šolju, bide, sudoperu ili bilo koje mjesto odakle dopiru neprijatni mirisi iz kanalizacije, pustite vodu i nakon 10 minuta neprijatni mirisi nestaju i poboljšava se rad kompletne kanalizacije, nezavisno da li je gradska kanalizacija ili septička jama.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavjljati na svakih 5- 7 dana kako bi bili sigurni da se neprijatnimirisi više nikada neće vratiti.

Osim eliminisanja mirisa Ecoblue takođe:

  • sprječava začepljenje septičkih jama
  • poboljšava rad septičkih jama i bioprečišćivača
  • razgragrađuje sadržaj u crnim tankovima na brodovima, jahtama,kamp kućicama itd

a sve to na bazi mikrobiologije, potpuno prirodno.

Ecoblue se pakuje u bocama od 1 litra (10 doza) i to jekoličina koja je dovoljna za period od 8-10 sedmica tj 2 do2 i po mjeseca.

Cijena Ecoblue preparata je 24.50 eura, a možete ga pronaći u bilo kom objektu KIPS-a, Građe Comerc ili Drvomonta.

Zato ne čekajte nego konačno riješite problem koji imategodinama!!!

Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u kupatilu za samo 10 minuta

Koliko ste samo puta, bezuspješno pokušavali da se riješite neprijatnih mirisa iz kanalizacije?

Kako zaista riješiti problem konstantnog začepljenja sudopere?

Malo što može da može da oteža i onemogući rad u kuhinji kuće, stana ili restorana kao što je to svako malo začepljena sudopera. Osim što se prljavo posuđe nagomilava stvara se prljavština, neprijatni mirisi ali i nervoza i tenzije (kuhinjski radnici znaju o čemu pričamo)
google-site-verification: google55bb4fb07fa1308a.html