Kućne stanice za vodu, filtriranje i omekšavanje vode

Kućna stanica namijenjena je za montažu na ulazu u objekat, kao centralni sistem za filtriranje i omekšavanje vode. Učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuje tvrda voda.\nSvjesni smo da su problemi sa vodom vrlo različiti i individualni. U takvim slučajevima, prema vašim željama i potrebama projektujemo sisteme.

Garantuje odlično čišćenje vode i neutralizaciju vodenog kamenca proizvodom »VULCAN« ili »GAMMA«.

Filterski sistem TriplexZK-I garantuje odlično mehaničko čišćenje vode. U kombinovanom sistemu je paralelno postavljenih više stručno odabranih filterskih uložaka, koji temeljno čiste mehaničke čestice, mulj, hlor, loš miris ili ukus vode.

Za neutralizaciju vodenog kamenca i korozije, tu je sistem »VULCAN« ili »GAMMA«.<br>

3100V eKo, kućna stanica za vodu
Kućne stanice za vodu HVP - 3100V eKo efikasno štite vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i uređaje od oštećenja, koje uzrokuju nečistoće u vodi i tvrda voda.
HVP postrojenje za kuće, jednostambene jedinice HVP-3100V namijenjeno je za montažu kao centralni filterski sistem i neutralizaciju vodenog kamenca na ulazu u objekat.

Vulcan je efikasan neutralizator vodenog kamenca i korozije, koji fizikalno (bez upotrebe hemijskih sredstava ili soli), utiče na otopljen kalcijumov hidrogenbikarbonat u vodi (vodeni kamenac) i s tim sprečava taloženje vodenog kamenca u cijevima, na grijačima, tuševima, sanitarnim armaturama itd.
Vulcan ne mijenja tvrdoću vode. Mijenja fizička svojstva rastopljenih minerala u vodi, tako da se ti međusobno više ne spajaju. Taj učinak VULCAN postiže s patentiranom tehnologijom impulsa, koji se preko kablova prenose u vodu. Za djelovanje, uređaj mora biti priključen na električno napajanje.
Čišćenje odstranjivanje vodenog kamenca, koji uobičajeno zahtjeva puno truda i vremena i agresivnih sredstava, biće olakšano, jer ćete ugradnjom uređaja HVP eKo vodu temeljno pročistiti i spriječiti formiranje tvrdokornog taloga vodenog kamenca.

Razlozi za ugradnju HVP eKo:
5 Godina garancije
Upotrebom originalnih dijelova, kvalitetnih i provjerenih materijala.
Povjerenjem u kvalitetu i djelovanje Ecoplast HVP, potkrijepili smo EKSKLUZIVNOM 5 GODŠNJOM GARANCIJOM.
Garantovana stručna montaža i servis.

Sastavni dijelovi kućne stanice:
Triplex ZK10-i, kombinovani filterski sistem ( sa filterskim ulošcima).
VULCAN 1000 Pro-24, neutralizator vodenog kamenca i korozije.
Metalni nosač, cijevi sa tri ventila (za način montaže u by-passu - omogućava jednostavno održavanje i mijenjanje filterskih uložaka).
Ključ za lakše otvaranje kućišta.
Uputstva za montažu i upotrebu.
google-site-verification: google55bb4fb07fa1308a.html